Onze Herman Petit dit de la Roche was nog maar koud een maand 30 jaar toen hij in Rotterdam tot de orde toetrad. Helaas is een passend en bruisend feest op dit moment nog niet mogelijk, gezien de corona beperkingen. Dat moeten wij nog even onder de kurk laten. Maar even goed kon de Sleutelloge het moment niet ongemerkt voorbij laten gaan, zodat Herman theevisite kreeg van de loge’s VM en OVM.  De foto’s getuigen van de thee, het uitreiken van een bedankje van de loge met ‘Merci’ voor zijn bijdrage aan de sfeer en het succes van de Sleutelloge, alsmede de oorkonde, de hanger voor zijn regalia van vertegenwoordiger en de pin voor zijn colbert. De Past Souvereign Grandmaster en bekende van Herman had hem al eerder zo’n pin toegestuurd, zodat hij nu twee colberts of jassen kan sieren met de tekenen van zijn zeldzaam lange lidmaatschap.

In die 60 jaar heeft Herman het tot Grootmeester gebracht en hij heeft alle loges in de Randstad ‘gehad’ en is nu zeer gewaardeerd lid en vertegenwoordiger van de Sleutelloge.

De kleine ceremonie zonder rituaal mocht niet zonder een handdruk voorbij gaan. Wees gerust: vooraf en achteraf werden de handen ontsmet. Geen enkel risico met onze krasse Herman!